Bilingual content/Bilinguistický obsah

Please use labels to filter out what language you want.
Prosím použijte filtery pro selekci jazyka.

30/10/2016

test server a tvoje máma 2 (aktualizace)

Tento článek se bude zabývat test serverem EVE - singularity, zkráceně také SISI.
V zájmu dokonalého porozumění jsem napsal tento článek jako pro debily, jedním takovým debilem pro nás bude Mazaný Filip. Zvýrazněné věci, jsou věci nové. od starého článku
Mazaný Filip: "Jsem slyšel že na "SISI" je něco nového. Co to kurva zase ty lamy kecaj? Jo to je test server jo, a co já s tím jako?"
Pojďme si povídat o test serveru a k čemu je pro běžného, sobeckého, neintenzivně testujícího hráče dobrý:
1. Uvidítě nové věci dřív, než budou na TQ
Nad rámec výhod ve stylu "jo jsem hustej, už jsem letěl s tím hekatejlem, i když bude na TQ až za dva měsíce" můžete také přepokládat obchodní vývoj související s novými featurami. Kolik z vašich aliancí ještě nemá jednotný sdílený overview? Kolik z vašich aliancí nemá na defaultním aliančním overview zaplý strategic destroyer a expedition frigate? Ti, co se s tím setkali na test serveru věděli, a pochcali ty, co to nevěděli.
2. Můžete testovat nejen ve jménu CCP
Překvapivě je test server vhodný na testování, všechny moduly a sub-super-cap lodě jsou dostupné v "random" naseedovaných trade hubech za příznivých 100 ISK. Testování se týká i vašich skills, protože na SISI vám běži separátní skillQ kam můžete cpát věci, které se chcete zkusit, ale vlastně je ani tak nechcete (na SISI například blbne hodně lidí s kapitálkama). Toto prostředí také podporuje možnosti organizovaného PvP v podobě turnajů, duelů apod. Takže když tě někdo vyzve na férovku, tak se kurva utkejte tam a pohoňte si u toho klacky a ani za to nedáte ISK. Také lze pořádat turnaje, hrát si na schovku, závodit, mazat hovna po stěnách, krášlit si avatara, a to vše zadarmo.
3. Test server je od doby download on demand menší sraní než kdy předtím, separátní klient pro sisi používá stejný cache jako normální EVE a tak už nepotřebujete tolik místa (samozřejmě když je něco novýho tak se to kurva stáhne, on demand...)
4. Máte Supermoc skrze commandy /moveme /copyskills atd...
https://community.eveonline.com/support/test-servers/singularity-player-commands/

Mazaný Filip: "No mocný Wimzy, přesvědčil jsi mně, že je to fakt super fíčura toto, asi si to stáhnu, ale já vlastně nevím jak, jsem totiž debil a neumím použít google, protože jsem retard".
To vůbec nevadí milí Filípku, povíme si jak na to, když jsi takovej gej. Protože CCP to s novým launcherem vylepšilo, aby to zvládl i absolutní retard.
1. pusť si launcher
2. V levém horní rohu změn server ze TQ na SISI (guten tag)

1. Zkopíruj si svoji EVE složku. (Ctrl+c, ctrl+v skills) Od doby Download on demand má vlastní EVE složka jen 300 MB a cache se ukládá jinde, cache je sdílená s test serverem.
2. V nové EVE složce (chytře pojmenované EVEtest, nebo EVEjsemgej a nebo EVEsingularity) si vytvoř zástupce eve.exe v kořenovém adresáři hry (kořenévý je ten jako první v tý složce kde máte hru), zástupce se vytváří pravým kliknutím na eve.exe a zmáčknutím "VYTVOŘIT ZÁSTUPCE".
3. U našeho zástupce si nastav jako cíl cestu a za to /server:Singularity , příklad "D:\games\EVEtest\eve.exe /server:Singularity", pro opravdové dementy tu máme obrázek z EVEwiki dole.
Mazaný Filip: "No, tak už mám eve test klienta, ale můj char tu má hovno, nebo mu něco chybí, to jako by nešlo tohleto, maj to rozbitý woe, kurva" *cries and runs away*
Filipe, zase seš debil. EVE test se jednou za čas (ano za čas, random, ale většinou po "delší době") mirroruje, mirrorování znamená, že se vezmou věci z TQ, a daj se na SISI, aby to bylo stejný, aby se to testovalo za stejných podmínek. Takže, pokud ještě nemáš EVE test, a chtěl bys jej využívat, zapni jej ještě dnes a něco si do skillQ pusť. Pokud jsi navíc založil a předplatil účet včera, tak jej na SISI ještě nemáš, ale měl bys jej mít do dvou dnů. Pokud jsi na trialu, nemáš přístup na test server. CCP dále umožňuje v rámci tzv. Mass Testů (to co občas lze vidět v launcheru) získat skill pointy na test serveru (většinou 1 - 2M SP - jo to je docela dost, ale ostatně je to na hovno od té doby co můžete cokoliv vyextraktovat a preijnectovat dle potřeb testování).
Pokud ti něco chybí, využij commandu výše, aby sis to donahnal.
Mazaný Filip:"Tak už to všechno chápu, díky Wimzy, jsi fakt borec, poslal jsem ti ISK, protože bych bez tebe byl nula a moc rád čtu tyhlecty články."
No, i retard zvládne donate. Škoda, že jsi takový debil, jinak bych tě zval do UKINC. Přidejte se do UKINC, UKINC best. Ale musíte umět anglicky.
Pokud neumíte anglicky, učím angličtinu. Napiště mi. :-*

No comments:

Post a Comment