Bilingual content/Bilinguistický obsah

Please use labels to filter out what language you want.
Prosím použijte filtery pro selekci jazyka.

05/10/2016

Role pro ty dole v dole - co noobove ve fleete delati?

Ano blizi se k nam velke flow noobu s alfa samcema a samicema. Ale resime i soucasne omg samce kteri teprve zacinaji.
Bude to vzrusujici a bud fajn nebo totalne na hovno.
Ale co dat novackum do ruky aby byli uzitecni?
Na crossing zebras pise gorskicar o jednotlivych rasach a vhodnych fitech pro ne. Tam se podivejte na obrazky a mate v tom jasno. Recept je jednoduchy, nafitovat co se da, aby se to veslo, aby to k necemu bylo a spolehat na silu v poctu. Vsechno muze byt super, kdyz je to desetkrat. Debilni destroyer co ma 85 dps na sileny range? no to je vlastne 850 dps z vaseho 10 cleneho noob kridla. A stoji to treba jen 20m dohromady. Jenze ty hovna hovno vydrzi, proto je dulezite nezapomenout na cancer eve online. Na logi a ewar. Kdyz uz kuci nebudou aplikovat top dps, mohli by zkusit redukovat dps protihracu, bud jej repovat nebo jej nasrat.
Ted jsem zase odchytil na foru noveho prukopnika solne jeskyne - nekdo tam zas brecel o tom jak naletel do hejna frigat a nekdo ho vyjammoval a on mohl hovno. A presne takhle by to melo fungovat. Pokud vas lita dost na to, aby to melo smysl (vic jak jeden treba) zvazte jestli nechcete nejaky ewar support. Ono Target painting je celkem o nicem, takze minmatar vypadava, ale ECM, Dampy a Neuty maji svoji vahu.
Neuty z toho taky trochu vypadnou protoze na malych lodi to neni uplne ono.
A tak konecne tu mame Dampy a ECM.
Tyhle veci jsou super v tom, ze je uplne jedno jak velka je lod co je na vas pousti. Frig za 300k ISK? jou, fit tak za mega a muzete srat i lod za biliony.
Griffin - super mrdka, ECM bonusy, ohromny range, perfektni, nizka cena, pokud bude mit stesti a dobry fit, minimalne eliminuje dps jednoho protihrace. Jammy nejsou easy na ovladani, ale take se na nich neda moc pokazit. Proste cil a jam, a ono to treba dopadne.
Maulus - taky super vec, dampy vyjebou z vetsimi lodemi skrz zvyseny lock time a s mensimi skrz snizeny range. Zase efektivita stejna jak kdyby to bylo na cruiseru, cena nizka, potencial super, nekde lepsi nez ECM protoze efekt je zarucen. Kadil na vas ten balance legion garmur/orthrus/litajici panev? No, ted vas ani nelockne. GG.
Dampy navic moc netrpi ani tim, ze nejsou na ewar lodi, takze se muzou hodit do kazdeho volneho mid slotu. 4 dampy naserou kazdeho. Dampy pouzivejte se skripty. Snazi se battleship zalockovat neco 10 vterin? No ted to bude 30 vterin, to je 20 vterin free dps, to je dps*20 a battleship je dead.
Logi na mensich lodich uplne nezari, ale porad to neni k zahozeni, pokud napriklad chcete organizovat lowsec gejtkemp, muze slouzit minimalne pro regulaci gate dps i nejakej posahanej navitas. Ale spis je to platne az od cruiseru.

No comments:

Post a Comment