Bilingual content/Bilinguistický obsah

Please use labels to filter out what language you want.
Prosím použijte filtery pro selekci jazyka.

30/10/2016

NPE - ňů plejer ixpiriens

NPE jako new player experience je populárním tématem EVE.

Hodně lidí ze sebe dělá mastilpéry (jako Miroslav Hebký, co vám rád poradí, když ví víc) nad tím, jak by to udělali lépe. CCP posbíralo tyto hromadý kidů, profiltrovalo je od sraček a vytvořilo něco možná ještě mnohem horšího, na co se můžete těšit v příštím patchi! ^_^

V tomto skvělém článku Vám popíši svůj zážitek a prozradím, až jak daleko jsem se dostal, aniž bych to rozbil. A také kde jsem to rozbil. (Pro ty co to nepochopili, SPOILER ALERT!)
Test server
Pokud chcete pokračovat v mých stopách prosím přečtěte si, jak se dostat na test server v mém vynikajícím článku, který jsem Vám zde aktualizoval
Tak, jak vůbec začít?
Nejrychljší způsob je založit nový charakter. Pokud Vás ale tíží city k stávajícímu, prosím použijte stávající. Ale není to nutné. Stačí se prostě zalogovat na SISI.
Jak to vypadá?
Po loginu na vás vybafne ksicht vašeho FC a začně Vám kecat do toho co máte dělat.
Je to voice acted, což mi připomíná, že i aura má nový voice acting! (samozřejmě, že je všechno v angličtině, takže pokud neumíte anglicky, budete z toho mít hovno a budete zmatení, ale buďte trpělivý, čtivý a hbití s překladatelem. Instrukce jsou formulovány jak pro retardy co to nehráli, já vám věřím, že to zvládnete!)
Pokud máte nový char, jste na místě a můžete to roztčit, pokud stávající, po pár kecech a kdykoliv v průběhu, můžete vždycky hodit set desto na místo kde lze v tutoriálu pokračovat, chová se to velmi podobně jako mission location. Přineste si aspoň něco co umí střílet, protože SPOILER: je tam bublina.
Tutoriál Vás posadí do pěkného prostoru kde na vás chrlí instrukce jak točit kamerou, a prokládá je dramatickými vstupy ohledně Vaší aktuální situace. Dění má lore background v návratu Tokio Drift (RIP).

No a to tak nějak je všechno co bych k tomu chtěl říct, projděte si to sami, je to zdlouhavé, nudné, asi tak jako EVE ze začátku bývá, ale aspoň vás to usměrňuje pokud nejste kompetentní a trpíte autismem.
Pozor!
Dávejte bacha na to, aby jste něco neudělali dřív, než vám to tutorial řekne. Může se stát, že už tu akci nezopakujete a tutoriál vás dál nepustí. Příkladem je, že tutoriál vám podstrkává věci přes redeem systém, pokud se vám je podaří vyredeeomovat dřív než Vás k tomu hra sama navede (jako že by jste se snad chovali samostatně) tak jste v piči protože končíte. Ale můžete začít dalším charem.
V takovém případě odešlete bug report CCP, aby věděli, že to posrali a nedali to do live provozu. Za to vám nikdo nepoděkuje, protože o chybách co se nestanou nikdo neví a prevence je tím strašně nedoceněná. Protože autismus a soudobá společnost.

No comments:

Post a Comment