Bilingual content/Bilinguistický obsah

Please use labels to filter out what language you want.
Prosím použijte filtery pro selekci jazyka.

27/10/2016

Konec EVE sebevrazedneho dramatu

Pokud jste to jeste nepochytili, sebevrazedne drama poslednich dni vyvrcholilo "skandalnim odhalenim" kteremu se venoval autor z novych imperium news (TMC rmk 2.0).
V jejich clanku odhaluji, ze udajna sebevrazedkyne Olivia, jeji sestra, jejich kamarad se kterym hraji EVE, spousta dalsich facebook profilu, ktere se k situaci vyjadrili a "sbirali podporu" (napriklad ISK) pro slecnu Olivii, byli nejspis jeden clovek. Sef korporace, ve ktere Olivia udajne hrala.
Uz jsem ve clanku, kde jsem situaci predstavil, nastrelil ze to nejspis byl attention whoring (jujky jsem holka a tohle jsem udelala, ochocho pojdte se vsichni posrat vs. jsem kluk a nikoho nezajimam) a kdybych tehdy onen clanek nepsal v cestine asi by me onlajn komunita ukrizovala. Protoze je to ozehave tema.
Facebook ucty pouzivali ksichty jinych lidi (ty holcici ucty meli moc pekne fotecky) autorky originalnich profilu skrz standardni proces dosahli smazani udajne ublizene olivie a jejiho kruhu pratel. (tomu se rika catfishing)
Situace se uklidila, CCP se k jejich vysetrovani zatim nevyjadrilo a nepotvrdilo ani jednu stranu pribehu. Ale Imperium prislo zachranit situaci a sklidit veskerou slavu. Nahoda? Nemyslim si.
Pokud si vezmeme radu od Xzibita, myslim si, ze do scamu byl vlozen scam aby mohlo byt scamovano, zatimco je scamovano. A vysledny hrdina pribehu, jako ktery se Imperium vykresluje by mohl byt take originalni pachatel.
Konecne logy se zlocinem nebyly dolozeny a tak nikdo nevi co se vlastne stalo.

No comments:

Post a Comment