Bilingual content/Bilinguistický obsah

Please use labels to filter out what language you want.
Prosím použijte filtery pro selekci jazyka.

05/10/2016

Sebevrazedne drama poslednich dni

Toto nebude az tak zajimavy clanek, nicmene informacni, aby jste o neco neprisli: zase se nekdo pokusil zabit, ale tentokrat to hodne rozmazavaji, protoze na EVE chatu urcenem byt suicuide hotline EVE se nekdo choval osklive ke krehke zene a ta ted je v bezvedomi, ale vypada to, ze se ji to nepovedlo. Je to tedka horke tema na facebooku a mozna o tom napisou vsichni vsude, zatim ukradl pozornost platek neocom. https://theneocom.com/2016/10/04/her-name-is-olivia/
Od te doby co mittens na fanfestu referoval o tom jak on a jeho cool crew nekoho dohnali na hranici sebevrazdy in game sikanou se to nejak zaneslo do kultury a kazdy kdo chce byt stejne cool to zkousi.
Na tom neni nic nestandartniho, zmrdi v EVE jsou, zmrdstvi je podporovano. (on se samozrejme omluvil, ze to tak vlastne nemyslel)
Co v tomhle pripade je odlisne ze se zmrd uhnizdil na miste, ktere je urcene ochrane pred zmrdy a napachal skodu a nikdo ho nezastavil.
Ted je nad tim pozdvyzeni CCP zasahuje, protoze zrovna tehle slecny si nekdo vsiml, ale deje se to casto, pokud muzete neprispivejte osobnim krizim krehkych lidi. Muzou byt vazne nestastni a nemocni. Pak se to vymyka chapani protoze jsou nemocni, takze se proste nechovaji normalne jak by jste od nich cekali, protoze jsou prekvapive nemocni. Takze az se vam nekdo sesype tak ho nenakopavejte do prdele, ale radeji ho poslete na spravne misto.

No comments:

Post a Comment