Bilingual content/Bilinguistický obsah

Please use labels to filter out what language you want.
Prosím použijte filtery pro selekci jazyka.

28/09/2016

Mining stávka

V tomto clanku filtruji relevantni informace z:
http://evenews24.com/2016/09/25/new-eden-miners-unionize-and-strike-code-nc-and-vmc-hired-to-enforce-strike-lines/
Z duvodu nadchazejicich zmen v mining sfere a predevsim boosting sfere se par mineru nastvalo, ono nejen par, oni vsichni se nastvali, a ti co se nenastvali tak jeste nevi, ale boosting zmeny jejich rorqualy a orcy vykopnou do beltu, mozna jim daji i nejakou relevantni roli, aby v tom beltu meli co delat, nicmene vetsine risk averse tezarum se vidina 2b rorqua nebo levnejsi orcy tolik nelibi. Spousta z nich totiz rada boosti z pos shieldu (coz uz je dlouhodobe imba, protoze ostani boosty z pos shieldu zas tak moc nefachcili) nebo z tetheru citadely.
Dalsi zmena kterou mam neoverenou ale clanek o ni hovori je ze nepujde dockovat s rorqualem v Astrahusu. Tohle je poburujici take.
Mineri zachovali chladnou hlavu a pozvedli pest na protest, minovat se proste nebude. Ale to neni vsechno, krom toho ze oni odmitnou minovat se pokusi zajistit aby neminoval ani nikdo dalsi, byly kontaktovany a kontraktovany proslule high sec organizace stojici za znicemi mnoha solo high sec mineru vseobecne znamych jako kreteni, darebaci a vesmirni gejove, napr CODE apod.
Proto jste-li high sec miner zpozornete v nadchazejicich obdobich, protoze nekdo je placen za to, ze vam udela s lodi bum bum a nebude to delat jen pro srandu a bude jich mnoho. A verte ze celit těmto špičkovým jedincům jejichž skillplan je necelých 10 hodin se může projevit jako náročná životní zkouška mnoha bojebojnych borcu s kamenozroutimi lejzry.
Preji hodne stesti v nadchazejicim obdobi i spekulantum, kteri majetek podobneho razu drzi, ale zajiste se to ekonomicky neprojevi hned, ani vsude.

No comments:

Post a Comment