Bilingual content/Bilinguistický obsah

Please use labels to filter out what language you want.
Prosím použijte filtery pro selekci jazyka.

28/09/2016

EVEmon se třetí partou

Po ukočení temné body 24H skillQ se může zdát, že EVEmon přesluhuje, ale není tomu z daleka tak, tento článek se pokusí zaměřit na výmysly, které EVEmon poskytuje, a které noví uživatelé často přehlíží.
Z 3rd party programů, které pro tento úkol může hráč používat považuji EVEmon za nejlehčí alternativu, protože podporuje i mobilní instalaci. V historii svého působení jsem používal i EVEHQ, ale z hlediska chování programu a následného ukončení podpory jsem časem rychle ztratil sympatie, ale současně disponoval i integrovaným EFT.
Takže co nám vedle pozorování několika postav na několika účtech a obsahu jejich API umožňuje?
Hlavní funkcí je tvorba skill plánu a jeho optimalizace - především pak optimalizace atributů postavy pro následující rok plánu pro maximální využítí ročního remapu.
Máte optimalizované atributy pro to, co trénujete? Zajímá Vás, jak moc by pomohl upgrade implantátů? EVEmon je na tento účel skvělá kalkulačka. Dále Vám umožňuje číst poštu, na stejné úrovni jako stránky eve fóra, sledovat standingy, atd.
Na co ještě může být užitečný je jednoduché sledování výnosů u obchodních transakcí pomocí filtrování peněženky, kde rychleji než samotná hra a s vyšší zpětnou dohledatelností umožňuje sledovat Vaše obchodní snahy - co jste koupili, za kolik a za kolik jste to následně prodali. viz. obrázek - jupí, něco jsem vdělal.
EVEmon pracuje s tzv. API key - to je skvělá věc přes kterou můžete checkovat svoje EVE počínání mimo klient. Pro android například existuje i aplikace Aura, která pokrývá většinu funkcionality evemon pro mobilní telefony.

Jak EVEmon využije například figuratnka Julča:
Máte nějaký další soft od třetí párty co by jste s námi chtěli sdílet?

No comments:

Post a Comment