Bilingual content/Bilinguistický obsah

Please use labels to filter out what language you want.
Prosím použijte filtery pro selekci jazyka.

28/09/2016

Implantáty od pantáty

Dobrý den chlapci a děvčata, pokud jste noví měli by jste být informování o implanátech! Protože nic nepomůže Vaším hrdinským pokusům o seberealizaci ve virtuálním vesmíru jako pořádný implantáty od pantáty zastrčený do prdele. Nesnažte se mi namlouvat, že vás tatínek v noci nenavštěvuje a nedává implantáty do prdele. To je trendy. Koho nešuká táta nebo aspoň strejda, ten není nebo lže.
Tyto těžce pozorovatelná vylepšení vašeho těla poskytují mnoho výhod nad rámec věcí jako zvětšení poprsí.
Postavička má dohromady 10 implant slotů. prvních pět je vyhrazeno pro tzv. attributové implantáty, tyto implantáty zvyšují atributy, wow. Atributy ovlivňují, jak rychle se vzděláváte ve hře klasickým SP/hour ratem, takže vyšší attributy u skillu, který studujete = rychlejší skill = rychlejší přístup k novým a lepším věcem.
Proto by jste z nich měli udělat jednu z Vašich prvních priorit.
Pro nového hráče je vhodné se cílit na skill CYBERNETICS v NEURAL ENHANCEMENT kategorii na úroveň 2.
Toto Vám umožní si z hecu nacpat do prdele +3 implantáty, které jednotlivé atributy zvyšují o tři. Jediný implantát, který není většinou zcela prioritní je charisma, protože vyšší charisma Vám stejně přitažlivost nezvýší a nikoho zajímat nebudete. Ale samozřejmě koncový setup implantátu by se měl odvíjet od vašeho zamýšleného kariérního cíle.
Mějte na paměti, že jakmile si nacpete implant do análu, nemůžete si na jeho místo dát jiný, a poté co jej výtáhnete už jej nelze znovu použít.
Implantáty vyšší kvality také nepatří mezi nejlevnější obchodní artikl, proto dbejte na to, aby váš POD žil co nejdéle. Proto jakmile bouchne loď warpujte dalekoooo pryč. ihned. rychle.
PODy také implantáty nedropují, takže pokud Vám jej někdo rozbije nebude to fiskálně motivováno, ale NPC s vyjímkou drifteru je nechají být.
Pokud se stanete dostatečně bohatí, není od věci mít specifického "studijního" klona s +5 atributy uschovaného třeba v trading hubu a schovávat se do něj na dovolenou atd.
Ale abych nezapoměl, atributy nejsou jediné věci, se kterými vám implantáty mohou pomoci, jsou to ještě sety faction implantátu, které mají krom atributového bonusu i jiný, jako například vyšší oprava armoru, vyšší boost štítu, větší tvoje máma, rychlost, grid, cpu, rychlost neutu... a i třeba síla sensoru (hrozně užitečné).
Slot 6 je pro satana, protože implantat v tomhle slotu je fakt zmrd, a má docela velký vliv, protože faction sety mají ještě tzv. "OMeGa" implantát, který nakopne jejich bonus třeba i o 100%. Faction implantaty maji tri urovne kvality od low, mid az po high grade. Ve vysledku muze mit clovek s implantatem 50% rep bonus proti vám, a vy o tom nemůžete mít tušení. (něco jako combat linky pro buzny). Mimo jiné patří i mezi nejdražší implantát v rámci setu.
Dále tu jsou alternativní možností pro sloty 6 - 10, do kterých lze zastrkat bonusy pro ruzne oblasti od indy, stit, armor i weapon systemy.
Tyto implantaty maji vetsinou nejake jmeno identifikujici ceho se to asi tyka "velke projektily tvoji mamy xx1 - xx6" ve kterych prvni cislo urcuje slot a posledni silu implantatu prevazne se pohybujici v % od 1 do 6.
Pokud vás například trápí, že se nedá něco nafitovat, nebo něco není dostatečně cap stable (lol noob) lze využít implantaty k rozšíření možností - kapacity CPU, PG nebo capacitoru a cap recharge , lze tímto také lehce předehnat skillovat požadavky.
Takže:
implantáty jsou super
když umřete, implantáty taky
Berte drogy, jsou taky fajn
Zkuste implant sety, jsou drahy ale stoji za to.

No comments:

Post a Comment