Bilingual content/Bilinguistický obsah

Please use labels to filter out what language you want.
Prosím použijte filtery pro selekci jazyka.

10/11/2016

Jak dobre zacit hrat EVE - stan se hovnocucem!

Ahojky noobiskove,
protoze se s vami za tyden roztrhne pytel (ti chytrejsi ujizdi na referalu predcasne) pripravil jsem pro Vas revizi zacatecnickych instrukcich pro uspech v EVE.
V ramci gajdu nedoporucuji zadnou korpu, ale spis solo karieru vlastnim tempem, korpy muzou byt lepsi i horsi volba dle vaseho charakteru, ale nic tu podstrkovat nebudu (nikdo mi za to ZATIM neplati ;) )
Pojdme se podivat na dva zasadni problemy, ktere vas v EVE budou v zacatcich trapit a jak je vyresit.
1. Nedostatek Skills.
Ano deticky rady chteji vsechno, a rady vsechno chteji HNED KURWA! To je v EVE trosicku problem, protoze vsechno se musi naskilliti. A to trva. V ramci moznosti muzeme pozakladat vice uctu a skillovat vice kariernich cest zaroven, na ruznych postavickach, na nove postavicky je vzdycky lepsi trial a jeste lepsi referencni trial.
Skilleni nas nic nestoji, nepali nas, vlastne staci jen byt, ale muzeme to popohnat. To bud tim ze nejsme alfa clone, nebo ze si koupime implantaty od pantaty, nebo skill injectory. Ale to stoji penizky! Coz nas privadi k problemu dva:
2. Nedostatek ISK
Prekvapive toho neni moc zadarmo, a proto je fajn byt v baliku, popovidame si o tom, jak se do baliku dostat
A. Kamaradickove a referencni odmeny
Pokud jste novy hrac a chcete zacit hrat EVE, jste jako holka na internetu, lide se na vas vrhnou a predhazuji Vam svuj penis, teda referencni link, pokud predplatite hru na referencnim linku nejakeho hrace, ma za vas odmenu, tuto odmenu poskytuji i ja zde.
Pokud mate kamarady urcite vam muzou dat nake penize take, pokud chcete byt mym kamaradem, vyuzijte zminene moznosti vyse.
B. Pocatecni tutorial
Od 15.11. bude k dispozici tutorial kampan pro uplny blbecky, ktera vas nauci hru hrat. Projdete si ji, dostanete lode, penizky modulky a dokonce i miniSP injector.
C. Karierni agenti
Kazda rasa ma 3 skoly, kazda skola ma 5 agentu, kazdy agent nabizi az 10 misi. Dokonceni kazde skoly by vas melo obohatit (po prodeji lodi, ktere jen tak dostanete) az o 10M. Rasy jsou 4. Skol je tedy 12. To je 120M cekajicich na kazdeho kdo by se s tim chtel trapit. Je to lepe placene nez pocatecni mining nebo jine mise, nema to velke naroky, ale muze to nudit.
D. Wimzy radi... hovnocuc
Fajne, ted jste nachytreni a vite co by jste chteli delat urcite. Nebo taky ne, budte si cim chcete to me netrapi, ale mam tu jeden takovy typ. Stante se HOVNOCUCEM!
Hovnocuc je vznesena profese, kde cizi hovna jsou vasi radosti, jako hovna si predstavme wrecky, kterych je ve vesmiru jako sracek, porad neco vybuchuje. Jako hovnocuc pak kouzelny modul Salvager, kterym hovna vysavate z vesmiru.
Mozna si rikate ze je tezke hovna pohledati, ale neni to zdaleka tak zle. Protoze je jedno misto, ktere je i celkem bezpecne a wrecku je tam bohate. Pokud jste uz zavadili o muj gajd na PLEX do 30ti dni, nebude vam slovo Inkurze cizi, je to misto kde se elitni crew pilotu brodi piratskymi NPC. Tato NPC nedropuji loot a tak se na jejich wrecky vicemene sere.
Tady prichazite do hry vy, hovnocuc. Vycucate wrecky a mate profit.
Kolik to vynasi?
Pokud pocucate celou inkurzni akci muzete se vytahnout az na 10M. Rychlost se kterou to sjedete je na vas. Ale to neni vsechno! Inkurzni piloti jsou velmi bohati, a leckdy se stane ze lehkovazne zapomenou drony. Drony stoji penize. Muzou stat 500K nebo 100M podle typu, proto kdyz cucate po nekom hovna, drony posbirejte. Co vic, muzete je vratit puvodnimu cloveku a prodat s prirazkou za donasku a usetrite za market dane.
Pokud vás salvagování hoven nezaneprázdňuje dostatečně, možná by bylo mazané ztracené drony skenovat. Skenování dron je celkem intenzivní a zaneprázdňující činnost. Budete potřebovat expanded probe launcher a combat proby. Jak skenovat se naučíte v rámci tutoriálu, pokud to nestačí zkuste google.
Kde a jak najdu inkurzi?
Inkurze se nejlepe hledaji pres in game channely, vetsina komunit ma v Message of the day sveho channelu napsano kde jsou, jestli aktualne litaji, a co. HQ jsou nejlepsi, jsou tam nejvetsi wrecky a z tech nasajete nejvic hoven. Pro zacatek zkuste channel "warp to me incursions" popripade zkuste i channel "incursion local" pro seznam dalsich inkurznich komunit.
S cim letat tuto profesi?
Optimalnimi adepty jsou T1 explorer lode - magnate, heron, probe a imicus. Kombinuji rychlost, cargo a scanner+salvager bonus. Dobri jsou i destroyeri protoze maji hodne high slotu na salvagery, ale jsou pomalejsi a skenovani bez bonusu je bez skillu jako alpha cancer.
Je to bezpecne?
Tato prace s sebou prinasi zjevna hygienicka rizika, proto je dobre dbat pozor na to, do jake inkurzni akce vstupujete, sosutredme se na HQ system, kde je velmi bezpecne TPPH (tj. akronym jmena na beaconu), kde se flotila pohybuje pres separatni brany a proto je vzdy prostor proto tam vletet zkouknout situaci a kdyz je vse mrtve zacit salvagovat. Trochu riskantnejsi NRF, zde je jen jedna mistnost, kde se postupne bojuje s vlnami, proto je lepsi pockat az bude vzduch cisty a velmi rizikove TCRC, kde se odleta za behu, takze vzduch cisty nebude, sem radeji nechodte.
Co dal?
Az vydelate svych prvnich 250m, meli byste zvazit muj navod na inkurze a stat se bilionarem.
Pokud budete chtit zkusit PVP a umite anglicky, hlaste se u UKINC.

No comments:

Post a Comment