Bilingual content/Bilinguistický obsah

Please use labels to filter out what language you want.
Prosím použijte filtery pro selekci jazyka.

10/11/2016

EVE frakce

Taky Vás trápí když Vám v půlce měsíce dojdou peníze z Vaší průměrné mzdy, a běžíte si na úřad stěžovat?
Taky vyhlašujete osobní bankrot, protože po Vás chtějí splátky za Vaší 80' televizi, ale vy je platit nechcete?
Taky volítě komunisty (ksčssd), protože za nich přeci bylo líp, aniž by jste si uvědovomali, že jejich plán pro Vás je poslat Vás do pracovního táboru na sibiř? (V létě je tam hezky, dovča zadarmo, proč ne?).
No, tak to jste na špatném místě, dneska se totiž budeme bavit o rasismu a rozpoznávat Rasy, nebo spíš frakce ve fantastickém Novém Edenu (ne, není to nově postavený fotbalový hřiště chuligáne blbej)

Pojďme se podívat na ty jednotlivé Rasy, seřazené podle toho, jak moc jsou cool a řekneme si aspoň jeden důvod proč je hrát:

Caldari
Caldari jsou jedním slovem čůráci. Jako tzv. "Korporátní diktatura" prezentují špičku superkapitalistické společnosti, kde všichni v rámci svého patriotismu staví na vlastním sobectví a sobectví ostatních a krásně jim to funguje, takže celé zřízení je postavený na tom, že jsou fakt všichni totální čůráci a jejich chování je v jejich vlastním zájmu. A je to geniální. Stejně tak i v combatu můžete pozorovat, že jsou to čůráci, většina jejich taktik staví na tom, že jsou daleko a nemůžete na ně a když jo, tak mají tank jak hovado, nebo vám dají pyJammo a můžete hovno. A protože chtějí být cool, tak mají málo low slotů, protože to je prostě low.
Caldari maji širokou selekci rozeplých sexy bund a minimalistická tetování. Můžete tam udělat perfektního arijce s plochou lebkou.

Gallente
Gallente si říkají true democracy. Jako ve správné demokracii platí - melou sračky. Tím že šikanovali Caldari už se nechlubí. A když Caldari usilovali o nezávilost strhla se válka, která skončila až když se potkali s Amarrem a rozpoznali, že Amarr potřebuje víc freedom, tak se přestali tolik srát, ale serou se dodnes. Jinak jsou strašně free, happy a jeden jejich prezident měl fracouzsky znějící jméno. V combatu rádi jedou melee, drony a mají rádi armor rep nebo hulltank, protože prosazují rovnoprávnost vůbec jim nevadí bejt low a mít na lodi kotel low slotů, jejich Ewar specializace odpovídá tomu, že chtěji vyjebat s Caldarským čůráckým kajtovacím stylem a donutit je na short range nebo jít do prdele - mají totiž dampy, které umožňuji snížit targeting range. Dále také mají bonusy na warp scram/dis range, takže dobře chytaj zmrdy a čůráky.
Gallente mají širokou selekci triček a zaplých bund a širokou selekci tetování od asymetrických po symetrické čmáranice, jejich asiatky vypadají cool a Jin-mei mají ve znaku draka.


Amarr
Amarr jsou zmrdi, ale abychom to nesváděli na ně, dělají jen to co jim jejich bůh poručil, takže jsou z obliga. Jako správná vesmírná despocie s teokratickými prvky fandí otrokářství a utlačování osobních práv pro vyšší dobro. V rámci jejich expanzivní politiky dostali na prdel od Jove empire a při té příležitosti se jim rozutekli podle nich vesmírní cikáni - Minmataři. Mezi významné Amarrské predstavitele patří například Sansha Kuvakei, který to rozjel ve velkém a nakrádá si otroky po milionech v rámci inkurzí a založil si vlastní imperium Sansha's nation. V combatu mají rádi lasery, protože jsou barevné a cool, krom toho řada lodí podporuje i drony a rakety. Jejich populární volba pro Ewar je poněkud nepraktický tracking disruptor, který je dobrý jen proti dělům, obzvlášť dobrý je pro vyjebávání s minmatar gunboaty, které už takhle v 90% střílí na faloff. Ten je ale dobalancován i orientací na cap neutralizéry, které jsou nehorážně imba a nepočítají se jako ewar. Lodě mají imba armor tank, hlavně T2, fakt imba. #maxSingularityForEmperor
Amarr mají širokou selekci asexuálních pytlů a omezenou selekci hairstylu tetování prevažují symetrická.

Minmatar
Nejlepší nakonec - vesmírní indiání. Jako cool kmenová společnost co si zřídila republiku, mají oldschool hodnoty z nichž primární je se o sebe umět postarat. Mají rádi rodinu a soužití, a taky solo yolo. Nemají rádi, když je někdo zotročuje. A jejich lodě vypadají, že se každou chvíli rozpadnou, a že je to více malých lodí slepených dohromady #ductTape, ale pohánené stylovými solárními panely vyžadují minimální údržbu. Jejich combat strategie je velmi hybridní, ačkoliv nepoužívají hybrid děla, nekteré lodě dokonce silně trpí tím, jak vlastně všechno umí, ale nic pořádně - můžou armor i shield tankovat, můžou střílet dobře na blízko i na dálku a většina tam může nacpat i pár raketometů nebo hodně dron, i když na ně třeba ani nemá bonus. Ale jejich lodě jsou agilní a rychlé a to se vyplatí. Jejich oblíbený styl Ewar je target painting, což je z hlediska omezení schopností soupeře docela na hovno, ale zase občas dřív bouchne, ale aby byl balanc, mají bonus třeba i na web range, což stojí za to a je to imba.
Minmatar mají solidní selekci rozepnutých bund. Jedno tričko dobře ladí s jedněmi kalhoty. Tetování jsou zásadně symetrická, takže žádná stylová kérka, zásadně zamatlanej celý ksicht. Taky některá jejich etnika vypadají hodně jako opice.

Vážně jsem jako přednosti nenapsal nic jiného než vizuální prvky orientované především na ženské charaktery? 

Ano, protože jako OMG user je úplně jedno co máte za rasu... ale jako posraná alfa...
si dobře vyberte i podle lodí. S tím že gallente/caldari maj OP cruisery a cruisery jsou hlavní složka flotil, proto pokud chcete žít šťastně hrajte gallente/caldari, pokud chcete žít chytře, založte si přes trial alfa chara pro každou rasu zvlášť, vždyť jsou sakra zadarmo...

No comments:

Post a Comment