Bilingual content/Bilinguistický obsah

Please use labels to filter out what language you want.
Prosím použijte filtery pro selekci jazyka.

19/10/2017

20M alfa

Nazdar mi dobri ctenari,
na anglickych zdrojich EVE plku se od Vegas hroti budouci realita toho, ze alfy budou mit k dispozici skills z 20M poolu zahrnujici T2 medium zbrane a battleshipy a cele faction spektrum lodi. TBD*
Tyto pokrocile skills budou k dispozici pri predplacene subskcripci nebo prostrednictvim skill injectoru, ale po natrenovani zustanou pristupne.
Ja jako prizivnik na EVE scene o tom musim samozrejme neco napsat.
Nejjednodussi bude jen rict, ze to snad pritahne vic hracu, umozni vic navratu do decentniho eve zivota a poskytne vice contentu. Soucasne to trochu bude devaluovat soucasnou omega situaci, ale tak neco za neco.
Takze prima. Mame se na co tesit, nejen ja kvuli tomu ozivim nejakou participaci na dalsich uctech, muzeme ocekavat vyssi zapojeni na NPSI flotilach i v RvB zalezitostech a mnohem sirsi vyuziti nasich F2P kamaradu.
V neposlednim je dulezite upozornit ze vznika realna moznost high yield farmeni prostrednictvim inkurzi a tak... takze kdo omegu bude chtit cestu si najde. Ale taky to nafoukne inflaci ISK a game time bude o to drazsi.
Doporuceny investicni artikl pro tuto budoucnost budou faction lode a to predevsim cruisery, ktere diky zmenam dosahnou sveho plneho potencialu.

Jo a jdete k volbam, kdyby jste chteli, jsem zjistil ze jsou i v sobotu tak pujdu taky...

No comments:

Post a Comment